Brioche met een salade van witte en groene asperges met op lage temperatuur gegaarde ganzenlever
Recept voor 4 personen
- 4 mini brioche
- 8 groene gekookte asprgers
- 8 witte gekookte asperges
- +/- 350 a 400 gr. ganzenlever
- Truffel balsamico
- 1 middel grote appel
- truffel
Bereiding:
Maak de gekookte asperges aan met een vinegrette.
Doe de ganzenlever in een vacuumzak met een scheut witte port, laurierblad, tijm zout en peper.
Gaar deze in +/- 10 minuten au bainmairie in de oven op +/- 60 graden.
Laat dit afkoelen en snijd 4 flinke plakken.
Verwarm de brioche, snijd deze open, leg de ganzenlever op de brioche, schik de salade.
Appel ontdoen van het klokhuis en in 8 partjes snijden.
Carameliseer de appel met wat suiker in een anti aanbak pan.
Maak het geheel af met gecarameliseerde appel en truffel balsamico.
Garneer het geheel met geschaafde truffel.